Thuis

A.L Lighting Limited Fabrieksreis

China A.L Lighting Limited certificaten
China A.L Lighting Limited certificaten
A.L is een betrouwbare leverancier van LEIDENE verlichtingsproducten. Ik heb hier het geweten en van de fabriek sinds 2010 gekocht.

—— Ivan Ramirez-Mexico

Ik houd werkelijk van met A.L-team te werken, zijn zij zeer professioneel en energiek, zo veel steunen hun goede kwaliteitsproducten en professionele dienst me.

—— Adriana Guadalupe--Spanje

Beste John, werd ik enkel de goederen, zijn zij verbazend. Dank u altijd voor verrassen me door de stabiele kwaliteitscontrole, en professioneel productontwerp.

—— Anthony Aglio-De V.S.

Ik moet hartelijk dank voor A.L-Verlichtingsteam, zonder hun grote steun, kunnen wij niet het gymnastiekproject winnen.

—— William B-het UK

Dank u kerels, alhoewel mijn niet zo grote orde, maar nog zo geduldig u om me te helpen, en dank u Sarah, voor altijd het overwegen van zo veel voor me.

—— Ignace Luna

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  A.L het aansteken van LEIDEN Met beperkte productie van de lijnopbrengst Binnenlicht en LEIDEN openluchtlicht. Voor het LEIDENE binnenlicht, vervaardigen wij die LEIDEN Bollicht, leiden onderaan Licht, LEIDEN Comité Licht, LEIDEN Vlak Comité Licht, LEIDEN Buislicht, van LEIDENE LEIDENE Spoorlichten UFOlichten, LEIDEN Waterdicht schotlicht, LEIDEN Plafondlicht, van de LEIDENE de Tegenhangerlicht veroorzaken Bureauverlichting, LEIDENE Hoge Baai Light.And voor openluchtlichten wij LEIDEN Onderwaterlicht, LEIDEN ondergronds Licht, LEIDENE Landschapsschijnwerper, LEIDEN Vloedlicht, van de LEIDENE het Flexibele Licht Strook Lichte, In een nis gezette Muur, Tuinschijnwerper.

   

  Ons de dienstdoel is de onderstaande punten:

  Uitstekende Levertijd.

  De efficiënte Dienst.

  Stabiele kwaliteitscontrole.

   

  A.L Lighting Limited fabriek productielijn 0

   

  A.L Lighting Limited fabriek productielijn 1

   

  A.L Lighting Limited fabriek productielijn 2

   

  A.L Lighting Limited fabriek productielijn 3

   

  A.L Lighting Limited fabriek productielijn 4

   

  A.L Lighting Limited fabriek productielijn 5

   

  A.L Lighting Limited fabriek productielijn 6

   

  A.L Lighting Limited fabriek productielijn 7

   

 • OEM / ODM

  A.L Beperkte de verlichting verleent de OEM dienst voor alle partners rondom de wereld, is het Onze LEIDENE licht in hoogte - kwaliteitsnorm aan redelijke en concurrerende prijs, ook onze ontwerper en ingenieurshulp onze LEIDEN licht in artistiek ontwerp en uitstekende prestaties door onze uitstekende ODM dienst

   

  A.L Lighting Limited fabriek productielijn 0

 • R & D

  A.L heeft het verlichting Beperkte R&D-Team grote ervaring in het researhing van, het ontwikkelen van en het uitvoeren van LEIDENE verlichtingsproducten. Wij wijden ons in het LEIDENE verlichtingsgebied om het marktgerichte LEIDENE lichte product te ontwikkelen. Onze fabriek kan het opmerkelijke LEIDENE licht met hoogte vervaardigen - kwaliteitsnorm.

Contactgegevens
A.L Lighting Limited

Contactpersoon: Ms. Sarah Yang

Tel.: 0086 13669842953

Fax: 86-769-2210-3636

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)